Товари

Здається, в корзині нічого немає.

Не знайшли те, що шукали? Зв'яжіться з нашим консультантом.

Щоб ваша корзина збереглася до наступного візиту, створіть акаунт або зареєструйтеся.

Перегляньте наші Хіти продажу

Головна Блог магазину Errors Seeds Пролікування шишок коноплі

Пролікування шишок коноплі

Пролікування шишок коноплі

*Даний текст надається виключно в інформаційних цілях. Відомості, наведені автором, є його власними розробками з використанням інформації із загальнодоступних джерел. Компанія не несе відповідальності за представлений авторський матеріал.

Зміст:

Навіщо потрібна пролікування конопель?

Зібравши ароматний урожай бошок і підсушивши його пару днів, не терпиться приступити до дегустації. Що може бути краще куріння соковитої шишки, на яку було витрачено кілька місяців старанної роботи? Насправді не все так просто, адже для повної готовності врожаю потрібно пролікування. Проліковкою називається повільне сушіння плодів канабісу при контрольованих умовах. За цей період розпадаються цукри та залишки добрив. Процес допомагає довше зберігати продукт, збільшує його потужність, а також смакові та ароматичні якості. До того ж дим трави стає м'якшим, а термін зберігання в прохолодному темному місці збільшується до двох років.

Пролікування шишок у морозилці

Готові до подальших дій шишки сухі зовні, при цьому стебло не ламається під згинанням. Поміщаємо їх у герметичну ємність, заповнивши її до країв. Тара повинна не пропускати повітря та світло. Притискати суцвіття один до одного не можна, вони повинні бути вільно розташовані. Місткість відправляється в холодильник. Першого тижня дістаємо шишки двічі на день, відкриваємо на 20 хвилин і закривши ховаємо назад у холодильник. Надалі вистачить раз на добу. Важливо не допустити проникнення світла під час відкриття тари. В процесі волога осідає на стінках і випаровується під час відкриття кришки. Через кілька тижнів, коли бошки набувають коричневого кольору, а волога перестала осідати – продукт готовий.

Водне пролікування

Водяна пролікування на думку багатьох гроверів найдієвіша. Вона дозволяє за короткий час очистити траву від небажаних компонентів і надати їй покращений смак. Для водного пролікування марихуани знадобиться дистильована вода, TDS-метр і герметична ємність. Суцвіття поміщаються в тару з водою, яка розміщується в темному місці. Щодня воду необхідно міняти, роблячи замір старого розчину. Через пару тижнів вода набуває рівня солей, що не перевищує 170 ppm. Це означає майже повне розчинення непотрібних речовин. Канабіс висушуємо за допомогою вентилятора, щоб не допустити розмноження цвілі у вологому середовищі.

Швидке пролікування шишок

Швидка проліковка дозволяє отримати готовий до вживання продукт у стислий термін. Спосіб не має на увазі вищу якість, зате є найпростішим, що помітно під час підготовки великої кількості трави. Марихуана рівним шаром поміщається на пергаментний папір, а пергамент у темне прохолодне місце. Не допускайте тісного розташування трави, так вона гірше просушиться. Температура має перевищувати 21 - 22 градусів. Протягом тижня перевертаємо бошки щодня. Через сім днів продукт знаходить характерний хрускіт, і плоди стають готовими до вживання. Трава пролікована в стислий термін зберігається до 60 днів.

Автор: Сергій Єсипов

Схожі статті:

// //
// //